"Алтернативните" кино постери на номинираните филми за "Оскар" 2018

"Дюнкерк" като апокалиптична картина за Брекзита?

Тази година номинациите на Американскта филмова академия предложиха интересна изненада и алтернатива на "белите" номинации, които доминираха престижните кино награди през последните години.

От сайта The Shiznit също обаче са решили да предложат интересни и алтернативни постери на номинираните за Най-добър филм от наградите "Оскар" 2018 .

Пълен списък на номинираните филми за наградите "Оскар" 2018"Формата на водата" води с 13 номинации за престижните статуетки

И докато чакаме с вълнение да разберем имената на победителя в категорията, кино постери на The Shiznit променят името на филмите, за да разкрият повече за "истинската" им природа.

От "Дюнкерк" като апокалиптична картина за Брекзита, през расистката тематика в "Бягай!", до тосканската естетика в "Назови ме с твоето име" - ще ви бъде забавно да ги видите в нова светлина.

Междувременно, гледахте ли вече трейлърите на всичките номинирани филми за "Оскар" 2018?

Трейлърите на всички филми, номинирани за "Оскар" 2018"Лейди Бърд" или "Формата на водата"? "Дюнкерк" или "Три билборда извън града"? Кой ще спечели наградата за най-добър филм?

Връчването на наградите "Оскар" ще бъде излъчено пряко на 4 март, единствено по bTV Cinema. Преди това, в продължение на цял месец, филмовият канал на bTV Media Group ще покаже 60 заглавия с награда или номинация за най-престижното кино отличие.