Актьорите от "Скъпи наследници" влизат в света на Оскарите по bTV Cinema

11 от лицата на сериала по bTV се включиха в проекта "Голямото кино влиза у дома"

Актьорите от "Скъпи наследници" влизат в света на наградите "Оскар" по bTV Cinema. Единадесет от лицата на най-мащабната продукция на българското телевизионното кино се включиха в проекта "Голямото кино влиза у дома". 

За седма поредна година филмовият канал на bTV Media Group е единствената българска телевизия с права за излъчване на най-голямото събитие в света на киното. 

Любимците от сериала – Орлин Павлов, Лорина Камбурова, Веселин Калановски, Дарин Ангелов, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов, Юлиян Петров, Антоний Аргиров, Искра Донова, Любомир Ковачев и Рая Пеева, в продължение на месец ще бъдат импровизирани домакини на започващия "Месец на Оскарите" на 1 февруари. 

С впечатляваща колекция от заглавия, bTV Cinema ще подгрее феновете преди церемонията от "Долби тиатър" в Лос Анджелис, която започва на 4 март преди полунощ българско време.

Вижте специален календар на филмите от 21 ч. и следете актуални новини за наградите "Оскар".

Връчването на наградите "Оскар" ще бъде излъчено пряко на 4 март, единствено по bTV Cinema. Преди това, в продължение на цял месец, филмовият канал на bTV Media Group ще покаже 60 заглавия с награда или номинация за най-престижното кино отличие.