Никол Кидман целуна ръката на Изабел Юпер

Снимка: Facebook

Никол Кидман целуна ръката на Изабел Юпер, когато двете се видяха на дефилето на Армани, в рамките на Френската модна седмица. Точно там двете актриси посрещнаха новините за номинациите за "Оскар" и си честитиха по особено сърдечен начин, далеч от всяка завист.

Номинираната за най-добра актриса за филма "Тя" (Elle) Юпер беше облечена в класически атлазеносин костюм, който елегантно бе комбинирала с черни островърхи токчета. Никол Кидман (номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля за "Лъв") пък бе заложила на сигурното - черна рокля. Единствено големите й обеци и гривната с едри камъни придаваха повече цвят и блясък на облеклото й.

Церемонията по връчването на Оскарите, както всяка година, ще бъде излъчена пряко на 26 февруари, единствено по bTV Cinema. Началото е от 23:00 часа с живото студио „Оскари” със Стаси Кара и Георги Тошев. Преди това, в продължение на цял месец, филмовият канал на bTV Media Group показва заглавия с награда или номинация за най-престижното отличие в света на седмото изкуство.