Скалата се изправя срещу "Небостъргачът"

Дуейн Джонсън спасява семейството си от пожар в най-високата сграда в света
Снимка: Небостъргачът

Най-грандиозното спортно шоу в Северна Америка - Супербоул - се превърна в сцена на още една кинопремиера – трейлъра на най-новия филм с участието на Дуейн Джонсън – “Небостъргачът”. 

След като влезе в ролята на Мич Бюканън в киноверсията на “Спасители на плажа” и спаси света с екипа на Доминик Торето в "Бързи и яростни 8”, това лято Скалата ще се изправи срещу най-високата сграда в света. 

Дуейн Джонсън влиза в ролята на бивш агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Форд. Настоящата работа на Уил е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи по цял свят. 

Докато работи по нова поръчка в Китай, той установява, че най-високата и най-безопасна сграда в света е под атака, а той е несправедливо заподозрян. Превърнал се изведнъж в беглец, Уил трябва да открие виновните, да изчисти името си и да намери начин да спаси семейството си, което е хванато в капан над огнената стихия, обхванала 96-ия етаж на небостъргача. 

Сценарист и режисьор е Роусън Маршал Търбър ("Агент и 1/2", "Семейство Милър"), продуценти са Бю Флин ("Сан Андреас", "Спасители на плажа"), Джонсън Търбър и Хирам Гарсия ("Сан Андреас", "Агент и 1/2"). 

"Небостъргачът" излиза в кината на 3D и IMAX 3D на 13 юли. Гледайте трейлър с български субтитри в следващото видео: