Стаси Кара – всичко, което трябва да знаете за „Оскар”-ите

Интервю с водещата на „Студио Оскари” за предстоящата церемония по връчване на наградите

Срещаме ви днес с чаровната водеща на предстоящото предаване на „Студио: Оскари” – Стаси Кара, което ще отрази предстоящата 87-а церемония по раздаване на най-престижните филмови награди в света – "Оскар"-ите.

 

Тя ще бъде излъчена на живо по bTV Cinema в нощта на 22 срещу 23 февруари, в 03:30 ч. Тази година филмовия канал в семейството на bTV ще направи първото по рода си коментарно предаване "Студио: "Оскари" с водещ журналистът Стаси Кара. Началният час на студиото е 23:00 ч.

 

В интервюто Стаси ни разказва за това, което може да очакваме от тазгодишната церемония и от водещия на наградите (който бил доста забавен образ), както и ни обясни, какво ще се случва в нейното студио по време на предаването „Студио: Оскари” и кои ще бъдат гостите в него, с които ще обсъждат церемонията.

 

Със Стаси си поговорихме и защо „Бърдмен” и „Гранд хотел Будапеща” са най-номинираните филми за кино наградите и какво ги прави толкова специални, както и кой е нейния личен фаворит, който ще обере златните статуетки. Както и кои актьори и актриси спечелиха симпатиите й през изминалата 2014-а година. Вижте повече във видеото!