Том Круз предотвратява ядрен апокалипсис в "Мисията невъзможна: Разпад"

Гледайте трейлър с български субтитри на експлозивния екшън

Най-добрите намерения често се завръщат, за да те преследват. Този юли в "Мисията невъзможна: Разпад" Том Круз отново се превъплъщава в супершпионина Итън Хънт, който след провала на важна операция, влиза в смъртоносна надпревара с времето, за да предотврати надвисналата над света ядрена заплаха.

В привидно невъзможната мисия към Хънт се присъединява екипът му от АНМ – Агенцията за невъзможни мисии (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс) и няколко познати съюзници (Ребека Фъргюсън, Мишел Монахан). 

Първият трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад" притежава страхотен ритъм и предлага доста от превърналите се в емблема на поредицата зашеметяващи екшън епизоди и спиращи дъха каскади, изпълнени лично от Том Круз.

Снимка: Мисията невъзможна: Разпад

 

Наравно с тези елементи, трейлърът дава заявка и за обещания от режисьора Кристофър МакКуори ("Обичайните заподозрени", "Мисията невъзможна: Престъпна нация") акцент върху историята и развитието на героите.

Освен като режисьор, МакКуори, който става първият човек, заставал начело на два филма от поредицата, е и сценарист, наравно с  Дилан Късман, и продуцент заедно с Том Круз, Джейк Майърс и Дж. Дж. Ейбрамс. Изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър.

Към титулярния актьорски екип, включващ Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Алек Болдуин и Мишел Монахан, както и завръщащите се от предишния епизод Ребека Фъргюсън и Шон Харис, се присъединяват още Хенри Кавил, Анджела Басет, Ванеса Кърби, Уес Бентли и Фредерик Шмид. 

"Мисията невъзможна: Разпад" излиза в кината на 3D и IMAX 3D на 27 юли 2018 г. Гледайте трейлър с български субтитри в следващото видео: